sèries

David Bravo publica un trocet molt graciós de House, on es parla de reproductors mp3 i “descàrregues il·legals”. Saps què? Colló, ja està bé de sentir parlar d’aquesta sèrie i no haver-la vist mai. He posat a descarregar els tres cinc primers capítols. Ale, per si no en tenia ja prou amb Lost.

Fa un temps, els microsiervos parlaven d’una altra sèrie: la britànica The IT Crowd, orientada al públic més geek. Comentaven que tenia tota la pinta d’anar a convertir-se en sèrie de culte. Per fi he vist el primer capítol subtitulat en castellà gràcies a la gent de Noséqué.net, que s’ho està currant d’allò més.

_Noséqué.net també parla de la gran quantitat de coincidències que hi ha entre el metge House i Sherlock Holmes. Realment curiós de llegir: Gregory House, el hombre perfecto.

(post redonet)

3 Respostes to “sèries”

 1. EWOK Says:

  Bat, estem en un moment on totes les series son bones i tenen prestigi, que si HOUSE, que si ANDE (Sin Rastro), que si ANDE TAIS (Perdidos), que si NIP/TUCK … a mi ja em varen enganyar con los 4400 que va acabar com una petardà… Si vols baixar-te una serie bona de veritat te recomane MASTERS OF HORROR, 13 capitols dirigits per els millors directors de cine de Terror : Argento, Hooper, Carpenter, Miike, etc… jo he vist el de carpenter i es de palla total

 2. mactiste Says:

  Apuntat queda. He posat a descarregar els tres primers, a veure què tal. Subtitulats en castellà de moment troba els 7 o 8 primers. Ja te’ls passaré.

  Ara després també em baixaré del burrito una miqueta de temps per a poder vore-ho tot…
  =)

 3. EWOK Says:

  Crec que el de Takashi Miike encara no s´ha emitit (No es una serie periòdica)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: