podcasts

Passe moltes hores a la setmana viatjant en trens i metros i he d’omplir eixe temps d’alguna manera. Ara llegisc molt, però de vegades tens més son que de normal i no pots concentrar-te en la lectura. O vas molt estressat i els sacsons a mitjan viatge et desesperen. En eixos moments va bé tindre un bon grapat de música en la bajoqueta. I al final, com passa quasi sempre, que ja no saps què baixar-te, et canses del que tens. Toca fer un repasset als amics allmusic, cddb i pandora. O també està l’opció de subscriure’t a podcasts. Jo estic apuntat a estos:

1) Cadena Ser – El Cine en la Ser. Programa clàssic i imprescindible.

2) Cadena Ser – Ser Digital, “El programa donde la tecnología es fácil”. Els presentadors són uns catxondos. De vegades tracten l’actualitat tecnològica de manera massa domèstica, explicant tots i cadascun dels anglicismes i arriba a ser cansinet. Però et rius i t’informes. Un dia van fer un especial sobre aparells d’aire condicionat i em vaig quedar a quadres, però un altre dia van parlar sobre les novetats de l’E3 i ja no sé si vull una PS3 o una Wii.

3) IndieFeed: Alternative / Modern Rock. Una cançó per dia. Legal i de franc. També aporten informació sobre el grupet, pero és en anglés i m’entere d’una quarta part del que diu. Fa poquet van ixir els barcelonins The Pinker Tones. Els últims cinc grups que han punxat: Evangelicals, The Rewinds, The Happy Bullets, Lution i Persona. Tot novetats.

4) IndieFeed: Electronica / Dance. El mateix que abans, versió música electrònica. Els cinc darrers: Curium, Ian Zahn, Autoelect, Metropolis i Spiral System. Ni idea, també tots nous.

5) Territorimac. Informació sobre el món Apple i els seus productes. L’he sentit poquet de moment, però sembla que ho enfoquen cap a professions creatives: disseny, arquitectura, audiovisual, etc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: