nous enllaços d’octubre

A este pas crec que hauré de clonar-me o alguna cosa pareguda per tal de poder llegir, escoltar i vore tot allò que m’interessa en la xarxa:

Iconographic Blog: El blog d’Iconographic Magazine, la primera revista valenciana sobre tipografia i disseny gràfic. El llançament del primer número en paper està previst per a la tardor de 2006 –com posa en la web– i serà trimestral. La fan els amics de la Cut&Paste Crew. Per cert, el curt d’animació de CPC_girl ha sigut seleccionat com a finalista del concurs Anímate, patrocinat pel nou Opel Corsa. Si entres, el mires i t’agrada, pots votar per ell. Es diu Palabrotas.

entrevistado.com: Es defineix com Un Vlog de Entrevistas en la Red. De moment només he vist la que li fan a José Antonio Gelado de Comunicando Podcast i pinta prou bé. També han sigut entrevistats el sempre influent gurú Enrique Dans i Antonio Toca, blogger de la xarxa Weblogs SL.

applecast.es: El videocast d’Applesfera de Weblogs SL sobre el món de la pometa. El primer programa dura quasi 20 minuts, que per a ser vídeo està molt bé. El presentador, Pedro Aznar, és un poc sequet, però compten amb una producció bestial i uns continguts de rabiosa actualitat. Ho graven en HD i després ho transformen a formats no tan pesats, com el de l’iPod.
[via Lanzamiento de Applecast.es]

¿gromph?: El blog de l’amic Zumo, a qui vaig conéixer en l’època informàtica de la meua vida, quan estudiava a la UPV. Encara no he tingut temps per a llegir-lo amb deteniment, però havent-ho fet només per damunt, estic convençut que m’agradarà el que pensa i escriu. Recorde que amb ell podria haver-me passat hores senceres xarrant de qualsevol cosa mitjanament freak. Una enciclopèdia amb cames de la cultura alternativa.

artiste inconnue: LaMarie s’ha obert un blog! Què dir d’ella? Primer de tot, que és una grandíssima amiga. Segon, que estic molt content perquè es va apuntar al curset de FontLAB i la podré vore, com a mínim, els 3 propers dissabtes. I tercer, que és Historiadora de l’Art, dissenyadora gràfica i una de les persones amb més cultura visual que conec. També té un afany divulgatiu de tres parells de collons. Algun dia obrirem el millor estudi de València i partirem el bacallà. x’D

6 Respostes to “nous enllaços d’octubre”

 1. Pedro Aznar Says:

  Hola!

  Un aclariment: El videocast no té gens a veure amb Applesfera, és una producció absolutament independent del blog de Weblogs SL i no té més relació amb ells que ser jo mateix qui participa als dos projectes…

  Intentaré ser menys “sequet” en posteriors ocasions… gravar alguna cosa així no és gens fàcil i era la primera vegada que ho feia…

  🙂

 2. Mai Says:

  ¡Eso si que es una presentación en todo regla!

  Y en el estudio tendreís a una de las mejores documentalista del mundo mundial =)

 3. mactiste Says:

  De tota manera, Pedro, chapó per l’episodi pilot. I molt bo el final amb les preses falses de la gravació, tot un exercici d’humiltat per la vostra part.
  Llàstima que siga mensual.

 4. artisteinconnue Says:

  Doy fe. El millor estudi de València com a mínim!

 5. ZuMo Says:

  🙂

 6. La Niña Graphics Says:

  Gracias!! gracias por enlazarnos y recomendar el blog!! poco a poco van saliendo las cosas, pero no es fácil ni rápido, pero ahi vamos.
  gracias!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: