pubs multimèdia i les berrugues de Lemmy

pubs.jpg

El dissabte passat vam eixir a sopar i de festa per a celebrar el natalici de Pau (que ja té un bloc!). Carmen i jo celebràvem, a més, que fa 2 anys que estem junts. Com passa el temps! T’estimu, peixet!

El cas és que vam anar a dos llocs –Dacsa i Varadero– on es prenen la tasca de DJ d’una manera “diferent”:

En Dacsa tenen una tele panoràmica prou gran on projecten videoclips de grups modernets (Ok Go, The Fratellis, The Gossip) que es baixen d’internet (ripped by fulanito). La pròpia música dels clips és la que sona sempre en el pub. Li vaig preguntar a una cambrera que com fan per a mantindre en pantalla el nom del grup i la cançó en tot moment (gran idea!), però només va saber dir-me que ho aconseguien gràcies a un programa per a Windows que només tenen ells i dos locals més en tota Espanya. Vaig pensar que tindria alguna cosa a vore amb MyStrands o PartyStrands, però tampoc volia ser pesat.

Després Rockadelic i al final a Varadero, on estava El Pichi (o és Pitxi?) posant musiqueta més comercial. A banda, projeccions de devedés en directe que en principi res tenien a veure amb la música que sonava. És a dir, igual que en Rockadelic quan sona Led Zeppelin però et gires per a vore la pantalla i te trobes les berrugues del senyor Lemmy (Motörhead). La música en Varadero no atreia gens la meua atenció (Maná, Mago de Oz) fins que es va acabar una cançó i van connectar amb el so que acompanyava a la imatge: un tema de Fito en directe. I tot seguit una altra volta la música sense imatge.

Per què no fan més llocs este tipus de coses? Li donarien un poc de vidilla als locals d’oci nocturn, no? Ara que, pensant-ho bé, si jo haguera d’obrir un bar, segur que abans d’instal·lar els tiradors de la cervesa, li muntava una web i li obria un grup en last.fm i un altre en flickr.

3 Respostes to “pubs multimèdia i les berrugues de Lemmy”

 1. SOLIPSISTA Says:

  Personalmente, Dacsa es un local contradictorio… por una parte la música es modernilla, tienen lo de la pantalla, los camareros son guais… pero la decoración y el local en sí es horrible. Cagadero tiene mejores infraestructuras pero la música y la gente tiran patrás. Rockadelic tiene muy buena música, buena decoración y cierta falta de pretensiones que lo hace un local muy chulo… y la bebida es barata

 2. mactiste Says:

  interessant reflexió, senyor solipsistE.
  per cert, què tal la despe i el bodorrio? que ens tens abandonaets!

 3. SOLIPSISTA Says:

  Pues ya sabrás que ha sido mi vida estos días: rupturas y ulceraciones cutáneas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: