FIBERS AGAINST AIDS

Este és el disseny final que he presentat al concurs de samarretes del Festival de Benicàssim en col·laboració amb el grup DAA (Designers Against AIDS) per promoure la concienciació pública sobre la SIDA. El termini de presentació acabava dissabte passat, així que ho publique sense por al plagi. Campanyes sobre la SIDA, plagi… algun dia explicaré ací la història completa, hehe.

El premi són 2 entrades VIP per al FIB d’enguany. A vore si amb un poc de sort podem vore al Morri pel morro i furgar al mític paquestéis backstage del festival.

I sí, és la FF DIN! Podria dir que les línies quadraven molt bé amb el traç de les ulleretes, però no… és defecte professional. I ja està. KILL DIN!

Etiquetes: , , , , , , , , ,

18 Respostes to “FIBERS AGAINST AIDS”

 1. Lole Says:

  A mi lo kem pareix a manta interesant el debat sobre la existensia o no del VIH kom a tal: http://www.laverdaddelsida.com/
  Si a algu linteresa, li rekomane ke ascomense en el artikul de Kary Mulis. En Espanya, ki més está kridant l’atensió en la moguda es Luis Carlos Campos, tot un personatje. El seu blog está en http://blogs.putalocura.com/matrix/, pero lo d’este home ia avise ke es un atre nivell de descerebramiento.

  saludakos

 2. Lole Says:

  per sert ke la kamiseta està wapa

 3. Arqueòleg Glamurós Says:

  Em sembla molt interessant la proposta! I el tu dissey genial! Jo aniré a veure a Morrisseyal mini-Fib que es f a Madrid!

  I per cert em sembla increïble que a aquestes alçades encara hi hagi qui doni un mínim de creibilitat a les conspiranoiques teories de la disidència despré de totes le morts que han causat entre qui se les ha cregut.

 4. Eloiet Says:

  ESTÀ MOLT XULO: REALLY.

  Segur que guanyes, cabronasso, i t’emportes les entrades de bades!! I yo que me alegraré, i fardaré de ello =))

 5. Lole Says:

  Arkeologo glamurós: Kary Mullis té un Nóbel en el seu haber. Tú tens algun Nobel? T’has llegit el artíkul enkara ke siga? Saps ke el 50% de tests de VIH donen error?–vore “Lo que no nos cuentan los médicos”, si tens ganes.

  De totes formes, t’agrairia si pugueres indikar d’on has tret lo de les morts de subjectes ke no han seguit un tractament.

  saludos

 6. Arqueòleg Glamurós Says:

  Gran parte de la comunidad científica cree que la posición de aquellos que niegan la existencia del VIH o su relación con la enfermedad va en desmedro de la adopción de medidas preventivas y terapéuticas adecuadas, un ejemplo de ello fue la crisis humanitaria que sufrió Sudáfrica, tras el apoyo de estas teorías. En respuesta a las hipótesis de los disidentes del sida, en julio del 2000, más de 5000 científicos firmaron una declaración, conocida como la declaración de Durban, que tuvo como objetivo difundir en lenguaje comprensible los datos considerados como más probados sobre la enfermedad.

  Según los partidarios de la teoría mayoritariamente aceptada, los partidarios de las teorías disidentes no ofrecen explicaciones científicamente convincentes de por qué muchos seropositivos desarrollan sida antes de empezar con el tratamiento, al cual suelen atribuir el síndrome. Los partidarios de las teorías disidentes dan varias explicaciones (consideradas como poco serias y faltas de evidencias) para la aparición del sida en individuos que no han empezado el tratamiento:

  Peter Duesberg lo explica mediante una inmunosupresión provocada por drogas “recreativas”`.[9]
  Kary Mullis explica la aparición de sida en pacientes no tratados como consecuencia de una sobreestimulación del sistema inmune, consecuencia de una exposición múltiple a antígenos

  FONT: Wikipedia

 7. Arqueòleg Glamurós Says:

  La difusió d’aquestes pseudoteories paracientifiques l’únic que fomenta ésla manca de prevenció! Documenta’t sobre amasacre que hi va have a Sudàfrica quan un ant presiden va decdir seguir les teories del teu etimt premi Nobel!

  I axò per no parlar d’un ltre graaan relativista científic Michael Foucault, un atre egacionista conspiranoic,mort, com no, de SIDA.

  PRESERVATIU SEMPRE, CONSPIRNOIES ANTICINTÍFIQUES NO, GRÀCIES!

 8. Lole Says:

  Arkeóleg Glamuros: t’he fet una pregunta en el meu anterior post. La primera era ke si has llegit el artíkul de Mullis. A mi ke tinga el Nobel o no me la bufa la gamba, pero lo ke diu te prou sentit. Si vols, tel lliges i me dones la teua opinió. Per atra part, si me dius el nom del president eixe afrikà, t’ho agrairía.

  En el seu dia el heliocentrisme fou una konspiració antisientífika.

  Ah, i passando de la wikipedia.

  saludos

 9. Eloiet Says:

  Per què algú que pretén quedar com un pensador heterodox -la típica actitud que es pensa que per qüestionar i contradir-ho tot s’és més intel·ligent- no es preocupa del seu estil, i escriu SENSE FALTES D’ORTOGRAFIA? Perquè la veritat, siga més o menys creïble o interessant el plantejament, amb eixe aspersor de faltes que són aquests textos perds credibilitat, benvolgut Lole.

  I au.

  Tornant al tema…sort, Bapt!!

 10. mactiste Says:

  Al rico offtopicazo y a la rica conspiranoia, para el niño y la niña.
  Lole, think about opening a brand new blog, seriously.

 11. xavi Says:

  MORRISSEY, MORRISSEY, MORRISSEY!

 12. Lole Says:

  si, tot lo ke vullgau, pero de lo ke seria el artíkulo del Kary Mulis ni una paraula, ke es el tema … ademés, ke a mi me la bufa, ke no vull tindre ni més kredibilitat ni anar de listo ni res … es un komentari aixina en plan “tema salud”, perke es una kosa ke es de interés general i ha eixit el tema del SIDA y au, poka kosa més … ke no vos interesa … pues pasando …

  pero ke no hem bote el tipik “eres un pseudoalgo” sense sikiera haver llegit la proposta … lo ke es pseudo es la ciencia … si enkara es pensareu ke el elektrons existixen de veres …

  ale,

  saludos

 13. Mai Says:

  Hum…

  A mi me da que ganas. Ya me veo luciendo la camiseta.

  =)

 14. baldiri Says:

  bona proposta, espero que guanyis!

 15. SOLIPSISTA Says:

  Superchula Bat, me encanta… sabes que no me la pondría ni a patadas, pero el diseño es chulo, aunque me recuerda a CINECITO pero en indie (Y lo mejor de todo es que no se parece al estilo de Miguel Angel MArtin o de MAuro Entrialgo!!!)

 16. mactiste Says:

  Gràcies pels comentaris a tots i totes!

  Simplement informar que al final, res de res. La setmana passada em van enviar un mail agraint-me la participació i tal, però que no havia guanyat. De moment tampoc ix res en la web oficial sobre el disseny guanyador, així que ens toca esperar.

  Lucas, soy tu fan #1. Eres la puta wikipedia hecha persona.

 17. SOLIPSISTA Says:

  T´has cabrejat?… espere que no, ja saps com soc i tal…

 18. mareta Says:

  jo com sempre, arribe tard… havia entrat tota feliç a dir-te lo meravellós que em pareixia el disseny (que ho han dit altres, però no és per repetir-me, que lo siento desde las entrañas!), i que jo pensava que guanyaves… i ara vaig i mire els comentaris anteriors i ja dius que t’han dit que no… doncs ells s’ho perden perquè segur que el guanyador no t’arriba ni a la sola de la sabataaa!!! ja ha eixit el que és? jo és que no estoy “in” saps o què? ja em diràs!

  per cert, 1 month to go!!! :)))

  muaksssss!!!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: